Caractere : cont 1: nek11 (level 100) si am mai mutat iteme intre caracterele acestui cont prin depozit.
cont 2: Nao (level 120)
Am craftat bratara rubin ,i-am dat +9 astazi dimineata si ieri(21/11) mi-a picat full pe ea la switch, aveam azi dimineata (22/11) , 1,3b pe nek11 ( am si un trade facut de la Nao la nek11 cu ~300kkk ) . In shop la nek11 am facut majoritatea banilor si pt craftare bratara am cumparat craft malivore din shopuri la playeri . Am vandut si cateva cufere kaom/nerius(?)/avarius in aceste 2 zile . Nu se poate intra pe server la momentul de fata( 17:54 22/11 ) asa ca o sa revin cu edit .
Edit 1 : ( 18:05 cand scriu) : Am gasit 8.7k ancient cash, aveam peste 9.1kcash pe nek11 .Am gasit 1,3b in shop dar stiu ca mi-am cumparat in urmatoarele 48de H upp-uri malivore si mereu cand faceam bani din shop , cumparam malivore aripi si lacrimi aveam deja pe 20/11. In aceste zile am craftat bratara rubin+0, i-am dat +9 azi dimineata si ieri a picat full pe bratara cand era + 8. Am consumat din rune bossi beta ( sa plusez bratara ) iar acum dupa rollback am multe pt ca le strangeam, sa imi plusez bratara dupa ce trebuia sa o craftez. 20 de potiuni dovleac IV ce le am in inventar nek11, le-am vandut ieri tin minte pt 400 sau500kkk pe offline shop . Dupa toata treaba cu upp bratara rubin, dimineata la ora 10-11 am dat trade de pe Nao pe nek11 pt ca vandusem un cufar nerius si mai aveam 100-130kkk in inventar si deci asa am facut ~1.3b pe nek11. Dimineata am craftat niste 3 finisaje pt bratara rubin , am cumparat doar fragmente rubin din offline shop.Intre timp 20/11- 22/11 am mai facut run-uri chaos si miercuri seara am fost la eveniment pvm, deci ar trebui sa mai raman cu rune dupa ce am plusat +9 bratara rubin ,in dimineata asta. Am 60 de tichete echipament acum in inventar special, dimineata cand am scos bani din shop erau vandute. Am craftat aseara o piatra patrundere +5 si am vandut-o pe 100kkk . In aceste 2 zile am facut multi bani din bucati de smarald, vindeam cate 18-20 fie in offline shop ,fie pe striga la playeri , si de aici suma de 1.3b pe care o aveam dimineata +alte chestii vandute . Momentan atat, revin cu edit daca imi mai aduc aminte. Am specificat multe chestii pe care le-am strans si dupa vandut pentru ca eu daca vreau iarasi suma de 1.3b pe care o aveam dimineata asta + o bratara rubin +9 full cu 3 finisaje pe ea, sa fie justificata cererea.
Edit 2: Am in inventar pe nek11,un cufar avarius, cred ca l-am deschis si mi-a picat un tichet echipament /skin relicva.
Edit 3 : 18:38 Nu mai imi aduc aminte restul si nu pot spune lucruri false sau neclare, deci doresc o cautare amanuntita , va rog . Nu o sa modific intre timp nimic din inventar, nu mai fac negoturi, sa fie totul ce am specificat mai sus pe caractere.
Pentru nelamuriri contact JotaroKujo#1949 pe discord
REZOLVAT