Nume ProFarm, am luat astazi de la xDx 6,8kkkk imprumut, am facut coiful de war +9 5b am dat pe 5embleme kaom. am avut 525md-uri mai am 100md pe cont 60in inv si 50 pe shop,, am luat pachetul demon abisal, am avut set abisal , lama demon abisal, le-am vandut 6,8kkkk setul abisal lui Harponu, si lama cu 15b lu unu si am luat restul de md-uri pana la 525, si am cump pachetul de 525 md-uri, acc rubin, cercei/colier +9 pierdute. banii am 16b acum, acum cateva ore aveam app 10b, , eu stiu asa acum trebuia sa am pe DarkRlo set abisal/ lama abisal/ pet osho/sigiliu darkin si 948kkk care sunt acum acolo si colier/cercei rubin+9/ pe ProFarm. coiful era+9/ sigiliu dragon abisal/ scut hydra+9 acum e iar+4/ in shop avea aripa malivore cristal malivore/peturi nemere/razador/ si mai multe sper sa le recuperez toate/ acum am lama abisal si setul ieri am dat setul abisal si alaltaieri lama/ acum le luasem de la cufarul demon abisal cu 525md-uri pe site, rog sa se verifice tot ce am facut eu in astea 2 zile inainte de rollback, sper sa imi primesc tot inapoi, multumesc pentru intelegere
Verifica Depozitul item shop.
Pentru nelamuriri contact JotaroKujo#1949 pe discord
REZOLVAT