1. Nu esti parte vatamata pentru ca cererea nu a fost impotriva ta,cererea a fost impotriva ban-ului. Fapta a fost recunoscuta. Aici ai iesit din ecuatie.Saoryotp wrote: ↑15 Mar 2021, 15:381. Cum să nu fie ilegală dacă s a mai dat ban pe așa ceva? Cum să nu fie ilegală atâta timp cât până și administratorii știau cum se pedepsește? : ))Cox wrote: ↑15 Mar 2021, 15:241.Avand in vedere ca fapta nu este ilegala,nu putem lua in calcul existenta unei pedepse.Saoryotp wrote: ↑15 Mar 2021, 15:07
Eu chiar cer ca acest comentariu să fie șters cum a fost șters și al lui Sky după 10 minute după ce a răspuns aici, pentru că nu au voie să se bage decât cei implicați, și din câte știu, tu nu ești una din persoanele care aparțin acestei categorii.
Dar, ca să ți răspund în mare și în același timp obiectiv la ceea ce ai zis:
Și jotaro, și destiny ȘTIAU deja pedeapsa, și culmea că și LIDERUL vostru o știa și o susținea, chiar pe LIVE, unde se uitau probabil câteva zeci de persoane, ba mai mult, știind că faptele de genul se sancționează astfel și de liderul vostru dar și administratorii acestui joc denotă faptul că situații de genul au mai existat și aceeași pedeapsă s a dat, deci NU AI DE CE în momentul actual să nu oferi aceeași sancțiune, decât pe viitor eventual să se schimbe, nu acum.
De ce nu acum? Pentru că fapta e deja sancționată(contul e deja banat) și dacă îi se schimbă sancțiune, oricum ai citi o, e doar favorizare.
Repet ce am zis și in postul anterior, până și theo, liderul vostru, a zis din prima și a susținut să se dea ban pe așa ceva pe live, acum că s a aflat că era de la voi din breaslă, deodată nu se mai dă ban? wow.
Rog să nu mai comenteze decât el, pentru că el a făcut reclamația, nu toată breaslă, că eu nu i am pus pe ceilalți să comenteze aici. Nu de alta, dar nu suntem la piață să ne tocmim, și aici se știe deja că n au voie cei ce nu sunt implicați.
Mersi.
2.Parerile lui theo nu fac fapta asta ilegala,sunt pareri strict subiective si nu au voie sa influenteze obiectivitatea deciziei.
3.Faptul ca tu spui "De ce nu acum? Pentru că fapta e deja sancționată(contul e deja banat) și dacă îi se schimbă sancțiune, oricum ai citi o, e doar favorizare." se numeste santaj. Daca nu ar putea fi modificata decizia nu ar exista "cereri unban" si in aceelasi timp nu ar exista nici judecatorii.
4.Spre exemplu,un politist iti da o amenda pentru o actiune pe care ai facut-o,tu nu ai semnat procesul verbal,dar amenda a fost data. Poti ataca aceasta decizie,nu suntem perfecti,nu este neaparat ca toate deciziile pe care le iau unii sa fie corecte de la inceput,de aceea avem timp sa le recalculam.
5. Cu aceelasi exemplu de mai sus cu politistul,daca el iti da o amenda si consideri ca nu ai timp sa o contesti,nu te duci la judecata,insa daca vrei sa o contesti poti sa te duci fara probleme. Daca s-a mai intamplat odata si nimeni nu a atacat decizia nu inseamna ca aceasta trebuie sa fie o regula pentru cazul actual.
6. Pe aceelasi model nici tu nu ar trebui sa te implici pentru ca nimeni nu contesta ce scrii tu acolo,lumea contesta decizia de ban,deci comentariile tale ar trebui sa fie sterse de asemenea,nu ai nici o treaba cu postul.
Cer scuze de off-topic dar nu e ok sa fim subiectivi si cred,precum si comentariile lui Saory sunt lasate,pe aceelasi model ar trebui si ale mele,in caz contrar cer stergerea tuturor comentariilor si revenirea cu decizia finala
2. Nu era vorba de legalitatea problemei, era vorba că până și Theo, că probabil s a pus în aceeași situație, și fiind player vechi, știind cum s a mai pedepsit, imediat a zis cum se pedepsește și toate cele, adică știa DEJA CĂ SE DĂ BAN. Acum, că ați aflat voi că de fapt era unul de la voi din breaslă, DEODATĂ nu se mai pedepsește cu BAN, uaaau, ce fain. cine ar fi crezut? ce e dacă nu favorizare?: ))))))
3. Nu e niciun șantaj, e vorba pe fapte, și dacă vrei, cum dă la public. că și eu dacă iau ban pe transfer pe bani reali și toate cele, și mă trezesc că mă imprietenesc cu jotaro că l bag la mine n breaslă și toate cele, și deodată se schimbă regula cu bani reali și pac NU mai iau ban permanent, cum se numește? Zi mi tu că poate ai sinonim la favorizare: )))))))
4-5. nu mi veni cu exemple din real, și mai ales pe juridic că te depășește situația cu mult, mersi.
6. Tocmai ce am zis, SUNT PARTE VĂTĂMATĂ, breasla mea e, că noi am pățit, adică suntem implicați. Voi, ca breaslă, nu. că ăla nici n a participat la WAR măcar, are doar el dreptul să comenteze.
btw, mă mir cum s a mobilizat lumea să i șteargă comm ul lui sky in mai puțin de 10 minute dar la tine trece ora aproape și nimic, oare dc.
a, știu deja de ce.: ))
2.Legalitatea unui lucru il fac LEGILE sau in cazul prezent Regulile. Nu conteaza ce s-a mai intamplat sau nu,e vorba de REGULI.
3.Crede-ma ca m-am confruntat cu situatii de genul in viata reala,chiar daca "ma depasesc" si le-am castigat in instanta.
4.In momentul in care spui ca daca se schimba decizia judecatorul este favorism,e clar ca e vb despre interpretarea subiectiva a deciziei si nu e ok.