Numele caracterelor blocate:mihaiionut43
Solicit următoarele argumente/dovezi din partea echipei de joc: Pentru verificarea oamenilor care NU STIU SA ISI PUNA ID SI PAROLA DIFERITE, primesc BAN? Asta nu prea e ok...In fine, orice as spune nu o sa imi iau unban niciodata pentru ca doar asta faceti voi majoritatea, stiti sa dati ban si cam atat.. Dar pe IP de ce am primit? Adica, nu mai pot juca niciodata ca am verificat niste conturi care erau goale toate? si de lv 30 40? Punete in situatia mea si astept un raspuns...Nu vreau unban pe contul ala, ca oricum nu am avut nimic valoros, in doua zile le farmez inapoi. Vreau sa imi pot face alt cont si sa ma pot juca linistit... Vreau doar sa imi scoateti ban-ul de pe IP...asa mult va cer?
Cerere UNBAN
Tu esti bunul samaritean care verifica conturile celor care nu stiu sa isi puna id si parole diferite?Pentru verificarea oamenilor care NU STIU SA ISI PUNA ID SI PAROLA DIFERITE, primesc BAN?
Ai contactat oamenii respectivi sa le spui sa schimbe parolele?
Nu o sa accept opinia unuia care stie doar sa sparga conturi si atat.Asta nu prea e ok...In fine, orice as spune nu o sa imi iau unban niciodata pentru ca doar asta faceti voi majoritatea, stiti sa dati ban si cam atat
Ai primit "pe IP" ca sa nu mai intri in continuare si pe alte conturi sa furi sutele sau chiar miile de ore cumulate de munca al unor jucatori cinstiti. Ghinionul tau ca ai gasit doar conturi de nivel 30 si 40, daca gaseai un cont mai inzestrat vrei sa spui ca nu il praduiai si pe ala si il lasai asa? Bazaconii.Dar pe IP de ce am primit? Adica, nu mai pot juca niciodata ca am verificat niste conturi care erau goale toate? si de lv 30 40?
Linistiti voiau sa joace si toti cei carora le-ai intrat pe cont si le-ai sustras itemele, de ce sa poti tu juca linistit cand ai facut un asemenea lucru?Vreau sa imi pot face alt cont si sa ma pot juca linistit... Vreau doar sa imi scoateti ban-ul de pe IP...asa mult va cer?
#20. "Spargerea" de conturi cu ajutorul a diferite baze de date, sau a altor modalitãţi sau complicitatea la asemenea fapte se sancţioneazã cu ban permanent pe toate conturile.
T/C