Numele caracterelor blocate: Atenas
Solicit următoarele argumente/dovezi din partea echipei de joc: Nu m-am mai jucat de foarte mult timp, si cand intru sa vad ce se mai intampla pe server, observ ca contul este blocat pe motiv de macro, eu am folosit macro doar o singur data si am platit pentru ce am facut cu ban de 3 zile, dar dupa asta nu am mai folosit macro nici macar o singura data, si nu inteleg de ce am luat ban.
Multumesc anticipat.
Cerere unban
A ramas salvat motivul macro de prima oara cand ai primit ban.
Motivul real pentru blocare este ca ai intrat pe 71 conturi care nu iti apartin si ai furat iteme de pe ele. Mai multi jucatori au raportat ca le-a fost spart contul si s-a dovedit ca tu erai cel care a intrat pe ele.
Motivul real pentru blocare este ca ai intrat pe 71 conturi care nu iti apartin si ai furat iteme de pe ele. Mai multi jucatori au raportat ca le-a fost spart contul si s-a dovedit ca tu erai cel care a intrat pe ele.
#16. Este interzisa "spargerea" de conturi cu ajutorul a diferite baze de date, sau a altor modalitãţi sau complicitatea la asemenea fapte se sancţioneazã cu ban permanent pe toate conturile.