Prenume: Petru
Vârstă: Petru
Adresă de Discord (obligatoriu)*: Petru#4368
Minute petrecute pe joc: 26.235
De cât timp liber dispui (pentru joc + interval orar): 14:00-22:00
Scurtă descriere: Sunt un tip inţelegător, amuzant, carismatic, calm, imi place să vorbesc şi cu persoane diferite, imi place să mă uit la seriale/filme pana in prezent am 150+ seriale vizionate
Sunteţi de acord să fiţi contactat oricând este necesar ajutorul dvs.?: Da.
Vă consideraţi o persoană responsabilă, ce dispune de timp pentru a ajuta comunitatea?: Da, dacă vrem să populăm server'ul cat mai mult trebuie să muncim

Aţi avut antecedente pe joc? (Block-chat/Ban) Dacă da, detaliaţi: Da, am scris pe strigăt " Terminaţi-vă bă odată câcaţiilor " şi am primit mute o oră fără niciun advertisment, practic m-a trimis la piaţă să i cumpăr roşii şi ceapă.
Întrebare: Într-o situaţie conflictuală între doi jucători X şi Y, în care X are dreptate, însă se exprimă foarte agresiv, iar Y ştie că nu are dreptate, însă atitudinea agresivă a jucătorului X îl face să nu renunţe întru câştigarea argumentului, ce atitudine adoptaţi pentru a linişti "apele"?:
Prima dată, aş vorbi cu ei să văd de unde s-a ajuns, şi mi dau cu părerea, dacă cei 2 continuă, voi sancţiona pe amandoi, şi dacă continuă cu limbajul silenţios ii voi pedepsi pe unul dintre ei ( Dacă persoana X- Y s-a calmat) dacă nu pe amandoi.