Nume Joc : TheRulers
Am avut undeva la 18 - 20 b si urma sa cumpar ceea ce am si facut : Sigiliu Mingrad , Lance Site , Bratara master vanator+9 .
Nu m-ai stiu de la ce nume am cumparat acceste lucruri . Doar Lancea Site stiu deoarece am luat-o prin neg de la Aiden ceva de genu ninja era am dat 4.5 b pe ea .
Eu as fii multumit daca ati putea sa-mi da-ti bani daca ar fii m-ai usor ptr voi sau sa va uitati voi de la cine le-am luat si sa le puneti in itemshop cum ati facut pe farmu'ul meu .
Nume Joc : JrTheRulers
Pe lange ce-i 6 b care i-am primit am zis ca revin cu un edit ceea ce nu am apucat si mii so cerut sa fac alta postare .
Aveam 400 - 500 cufare magice facute ne deschise astea le-am facut azi de azi dimineata am spart multe metine in padure .
Am facut azi sau ieri nush exact 1 talisman pvp IV din bucatile de talisman facute de la sefi omorati
aveam undeva la 70 buc si 20 - 30 talisman pvm pe care nu le-am vandut in shop deoarece le tin ptr cand expira talismanele .
Aveam si biologu facut pe farm tot in astea 2 zile l-am gatat doar cel cu fragment hydra nu l-am facut ptr ca fiind farm nu avea rost rez otrava dadea parca ala .
Si aveam undeva la 30 - 40 k Ancient Coin facuti tot in decursul celor 2 zile stransi ptr a achizitiona battlepass ptr luna care vine .
Si aveam multe up'uri care no-r m-ai incaput in shopuri si urma sa le vand cand se vindeau toate din magazin .
Avant Inel Vip ajungeam foarte usor la ei de obicei omoram foarte multi :
Runa Lemuresului Brutal aprozimativ 15 - 25 astea aveam m-ai putine deoarece la el se ingramadesc toti
Runa Gnollului Supream 30 - 40
Runa Tritonului 30 - 40
Runa Nemere 2-3
Runa Razador 2-3
Runa hydra 2-3
Cristale :
Jotun (am omorat foarte multi puteti verifica aveam undeva la 20 -30 cristale)
Nemere 15 - 25
Razador 15-25
Daca v-ar fii m-ai usor sa faceti voi un calcul cam cat ar costa toate astea sa estimati o suma nu cu exactitate ca alti pun in shop mai putin m-ai mult , si sa imi dai yang suma respectiva sau daca va e m-ai usor sa imi dai cele spuse m-ai sus eu am pus cu aproximatie de ex intre 15 - 25 nush exact dar m-ai putine sau m-ai multe nu cred ca avem .
Rezolvat