Nume: Aurar, NextLevel, TinTin, Hana
Pe caracterele NextLevel si TinTin nu sunt pierderi majore, pentru ca aveam iteme de upgrade la vanzare pe acestea si nu stiu daca s-a pierdut ceva foarte important eventual 100-200kkk.
Pe caracterul Aurar mi-am reinoit skin ul de arma ieri( lama meley) cu transformarea de lama vanator posedat si acum a disparut. Si pe langa aceasta nu s-a pus activitatea facuta pe cont in ultimele 3 zile- tranzactii( am facut o tranzactie mare cu jucatorul Rize pentru 120 md in care i-am vandut un inel tanaka si 41 de urechi tanaka. Eu am din nou itemele, dar md urile nu mai sunt. Astazi aveam 8.5 b din care am cumparat aproximativ 30 md de 1.5b pe care nu ii mai am-bani facuti in ultimele 3 zile. S-au pierdut pe langa toate acestea iteme de upgrade din temnite-o lacrima malivore si talismane pvp-pvm-acestea sunt cele mai evidente pe care le-am remarcat, pe langa acestea probabil s-au mai pierdut iteme de la alte temnite nu stiu pentru ca nu tin evidenta la toate avand foarte multe.
Pe caracterul Hana sunt pierduti aproximativ 500kkk cerceii rubin facuti+8 sunt iar+7 runa dropata s-a pierdut, cureaua facuta cu paguba medie nu mai este nu stiu+ cat era deoarece nu mai existau potiuni ale druizilor pe server si m-am oprit inainte de acel upgrade cu ea, o masca de frica +9 pvp general ( nu mi amintesc daca imi intrasera bonusurile sau nu) + 2 cufere kaom si cufere magice cu ancient coinuri(inclusiv pe aurar)
Pentru mai multe informatii si observatii pe care le voi face va rog sa ma contacteze un modrator al jocului sau sa mi se raspunda la mesaje cand ii voi contacta eu pe joc.
Multumesc pentru atentie si astept mesaj in urmatoarele zile. Sper ca veti lua in considerare problema si ma veti contacta in special pe caracterul Aurar pentru mai multe informatii.
O seara buna!
Verifica Depozitul item shop.
REZOLVAT