Unban Arrogantu
Salut, in urma cu aproximativ un an de zile, jucam pe contul Arrogantu, venind sesiunea la facultate, am vrut sa vand itemele sau sa le schimb pe MD, am trimis niste poze cu itemele si contul unor prieteni din joc cu scopul de a ii intreba daca le vor ei, ori pe MD ori pe bani reali, dar nu am specificat, mai apoi am fost anuntat ca am primit ban, ori m au ,, turnat '' ei, ori din cate am inteles cineva postase pozele cu itemele mele unde mi se vedea si numele pe un grup de facebook, si in urma acelor fotografii am primit ban. Mentionez ca nici un item nu a fost tranzactionat de pe cont ( sa se verifice in log uri ) eu nu am dat niciun item, cont ul a fost banat cu toate itemele pe el, nu am incasat niciun ban din vanzarea itemelor. Recent m am reapucat de joc si as vrea mult sa mi fie contul deblocat pentru a avea acces la itemele pentru care muncisem 1-2 luni ( nu era o avere mare dar e munca mea ) nu am vandut nimic si nici nu mi am facut reclama public, si probabil nici celor ce le am trimis nu le as fi vandut ca ei aveau iteme mai bune, dar ei m au turnat, sau au postat fotografiile probabil sa vada ce oferte primesc si sa le cumpere de la mine mai ieftin si sa le dea mai scump. Multumesc anticipat si astept un raspuns.
Nu ti-a postat nimeni itemele pe un grup de metin, ai facut toata treaba asta singur.
Itemele au fost puse la vanzare pe grupul de facebook Metin2Romania de catre Florea Catalin adica tu. Contul din joc si contul de pe forum pe care il ai acum sunt inregistrate pe email-ul floreacatalin35.
Cum am putea noi sa te deblocam daca tu minti in cererea de unban?
Itemele au fost puse la vanzare pe grupul de facebook Metin2Romania de catre Florea Catalin adica tu. Contul din joc si contul de pe forum pe care il ai acum sunt inregistrate pe email-ul floreacatalin35.
Cum am putea noi sa te deblocam daca tu minti in cererea de unban?
Da-ne profilul tau real daca spui ca cel care a postat e fals. Un cont fals nu e greu de facut, adevarat. Dar vreau sa stiu cum asa-zisul cont fals avea postari vechi, prieteni si toate caracteristicile unui cont real. Probabil crezi ca nu analizam si profilul celor pe care ii gasim ca posteaza sa vedem daca e fals dar te inseli.
Folosesc doar instagram, dar ce nu inteleg este insa de ce am primit ban, chiar si daca am postat eu, tinand cont ca niciun item nu s a mutat de pe cont, nu a comentat nimeni ca le vrea, nu le am dat, nu nimic, au ramas acolo. Daca le vindeam imi asumam in totalitate, dar asa nici macar nu le am miscat. Daca eu dau mesaj unui admin, folosesc hack, maine intru cu hack, primesc ban? Eu intentionez sa raman pe server cu sau fara itemele de pe Arrogantul, dar consider drept sa pot juca cu ele in continuare, iar daca cumva sunt prins, filmat sau ceva facand o tranzactie cu ele, atunci sa fiu blocat faraa avertisment. Mi s ar fi parut firesc sa primesc un mesaj din partea adminilor sa mi se atraga atentia sa fie stearsa postarea sau primesc ban, sau sa fiu urmarit sa se vada daca fac ceva. Ca au trecut maxim 30 de minute de cand s a postat pana la ban. As dori ,, o a doua sansa ' si as vrea sa joc cu itemele acelea in continuare, pe contul meu, si nu o sa incerc vreo tranzactie pe bani reali sau altceva/ Multumesc anticipat
Nici nu era nevoie sa le muti sau sa faci o tranzactie cu ele.
Dupa tine ar fi trebuit sa iti blocam contul abia dupa ce vindeai itemele? Adica tu sa iti scoti banii si noi sa iti blocam dupa o coaja de cont gol?
T/C
Dupa tine ar fi trebuit sa iti blocam contul abia dupa ce vindeai itemele? Adica tu sa iti scoti banii si noi sa iti blocam dupa o coaja de cont gol?
Contul ramane blocat permanent .#1 Este interzis negoţul sau intenţia de negoţ a itemelor, yang-ului si a conturilor din joc pe bani reali [psf/bancar/coduri reîncãrcare/paypal etc.] sau pe giftcard/iteme CS/RP LoL, etc.. Se vor bloca conturile respectivului, permanent. Odatã ce un jucãtor a anunţat cã va vinde sau cumpãra cont/iteme/yang, pe bani reali, chiar dacã nu a ajuns pânã în punctul în care sã finalizeze negoţul, se considerã tentativã de negoţ şi se pedepseşte ca atare (menţionat anterior). O simplã discuţie pe aceastã tematicã pe joc, în privat sau pe orice rețea de socializare poate conduce la blocarea conturilor respectivului jucător.
T/C