Unban spekbuff

Locked
spekbuff

Numele caracterelor blocate: Nu imi amintesc numele caracterelor, numele contului este spekbuff
Solicit următoarele argumente/dovezi din partea echipei de joc:
Am luat ban in Martie 2020, motivul send hack pe un farmer in map2. Desigur, dupa ban am negat toate acuzatiile in speranta de primi unban. Nu eram destul experiemntat in metin pe atunci si eram curios sa vad cum functioneaza. Stiu ca am gresit atunci si ca urmare am primit ban pe IP, inclusiv pe contul principal.
De atunci pana acum am tot jucat pe alte servere si am invatat tot mai multe, iar acum sunt aware de faptul ca trebuie respectat regulamentul intern al fiecarui server. A trecut mai mult de un an, o mare parte din prietenii cu care joc metin se joaca aici iar eu in consecinta doresc sa particip alaturi de ei la joc, de data asta respectand regulamentul.
Am incercat sa-mi gasesc vechea cerere de unban pentru a-mi cere scuze de dovada de imaturitate si inconvenientele create, insa tot ce am gasit a fost un GIF dintr-un mesaj privat intre mine si memburul echipei care mi-a oferit dovada blocari contului. O sa-l atasez aici :
Image
Prin urmare sper sa luati in considerare faptul ca a fost prima mea abatere, chiar daca va este greu de crezut, de la regulament din momentul in care m-am apucat de acest joc. Consider ca am invatat cum trebuie tratat un server de metin si sper sa pot face performanta si aici, in cazul in care cererea de unban imi este aprobata.

O zi Buna!
[SGM]Hayo

Banul pe conturile pe care le aveai va ramane permanent mai ales ca iti stii si motivul. Dar in schimb daca doresti sa te reapuci pe server, esti liber sa o faci . Pentru hack-uri de acest gen primesti ban pe toate conturile, nu si pe system_id(pc-ul tau). Sper ca te-am ajutat si ca te-am lamurit. Daca mai ai intrebari ma poti contacta pe discord.

T/C.
Locked