Cerere unban

Locked
Kenn

Salut! Mi-am făcut un cont acum 2 ore, dar îmi spune că nu se poate loga din motive necunoscute. BAN , id: traistaruvirgil1
Numele caracterelor blocate: încă nu mi-am făcut pe noul cont
Solicit următoarele argumente/dovezi din partea echipei de joc: N-am mai jucat de 1 an jumătate și aș vrea să mă reapuc, din câte îmi amintesc am luat ban pe sistem, nu am nevoie de unban pe celelalte conturi, ci doar să mă pot reapuca de la 0 pe un cont nou și să mă pot bucura de experiența oferită de acest metin, acum nu știu, consider 1 an și 6-7 luni suficiente, timp pentru care mi-am învățat lecția, acum rămâne la decizia dumneavoastră. Îmi pare rău pentru ce am făcut!
Jotaro
Administrator
Administrator

Fara sa spui care e contul vechi nu putem vedea daca esti blocat sau nu.
Kenn

din ce am salvat aici, traistaruvpvm , traistaruv01
Jotaro
Administrator
Administrator

"Spargerea" de conturi cu ajutorul a diferite baze de date, sau a altor modalitãţi este interzisă.
Ban-ul ramane deoarece nu riscam ca munca a altor zeci de jucatori sa dispara din cauza ta. Nu avem nici o garantie ca tu nu vei face acest lucru din nou.
Kenn

Vreau doar să mă bucur de joc, anul ăsta și puțin m-a făcut să realizez multe, dar probabil c-am meritat-o, voiam doar să încep de la 0, nu să fac aceeași greșeală, din greșeli înveți.
Jotaro
Administrator
Administrator

T/C
Locked