UNBAN

Locked
flori981

Nume caracter banat : Rhoh
Ban aiurea , habar nu am de ce si cum am luat ban , m-am trezit dimineata cu , contul blocat.
Jotaro
Administrator
Administrator

"bAn AiUrEa"
#16. Este interzisa "spargerea" de conturi cu ajutorul a diferite baze de date, sau a altor modalitãţi sau complicitatea la asemenea fapte se sancţioneazã cu ban permanent pe toate conturile.
Te-ai conectat in total pe 201 conturi diferite care nu iti apartin si ai sustras iteme de pe majoritatea. Esti un hot.
flori981

Nu am eu nici o vina ca oamenii isi pun aceleasi parola la toate metinele nu mi se pare corect ceea ce sa facut , fiecare trebuie sa aibe grija de conturile lor , sa puna parola la inv sau sa se faca un sistem de protectie , deci nu mi se pare corect ce ai facut.
Jotaro
Administrator
Administrator

Nu trebuie sa ti se para tie corect ce am facut, avem un regulament care zice ca nu ai voie sa spargi conturi.

Ca analogie daca eu plec de acasa si las usa descuiata tu poti intra sa furi tot si nu patesti nimic daca esti prins? Ai o logica defecta.

Multi jucatori nici nu stiu ca pot cadea prada unor oameni de cea mai joasa speta, ca asa sunt hotii, nu e vina lor ca nu isi schimba datele de logare. Asta nu iti da nici un drept sa intri sa le furi itemele facute in sute de ore de joc si chiar si cu bani bagati.

E adevarat ca tu nu ai nici o vina cand jucatorii isi pun aceleasi date de logare dar vina cade asupra ta in momentul in care accesezi un cont care nu iti apartine.

Ramai blocat.

T/C
Locked